Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
η VIGO παρουσιάζει

Περιοχές και αξιοθέατα

ή
Πάργα

Η πόλη της Πάργας βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας στην Ήπειρο, στην ακτή του Ιονίου μεταξύ των πόλεων Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα. Είναι παραθεριστική πόλη, γνωστή για το φυσικό της περιβάλλον.

Ελαιοτριβείο στην Αργολίδα
Θα απολαύσετε μια ξέγνοιαστη βόλτα στη φύση και περιήγηση στους χώρους παραγωγής ελαιολάδου. Θα δοκιμάσετε εξαιρετικές λιχουδιές από ελιές και λάδι και θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε τα προϊόντα της επιλογής σας, ακόμη και καλλυντικά με βάση το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι ένα ελληνικό νησί στο Ιόνιο Πέλαγος και, συμπεριλαμβανομένων των μικρών δορυφορικών νησιών της, αποτελεί τα βορειοδυτικά σύνορα της Ελλάδας.

 

Παλάτι του Νέστορα

Το Παλάτι του Νέστορα ήταν ένα σημαντικό κέντρο στους Μυκηναϊκούς χρόνους και περιγράφεται στην Οδύσσεια και την Ιλιάδα του Ομήρου ως το βασίλειο του Νέστορα της «αμμώδους Πύλου».
Είναι το καλύτερα διατηρημένο μυκηναϊκό ελληνικό παλάτι που ανακαλύφθηκε. Ήταν ένα διώροφο κτίριο με αποθήκες, εργαστήρια, λουτρά, φρεάτια, αίθουσες υποδοχής και αποχέτευση.

Ζαγοροχώρια

Το Ζαγόρι, είναι περιοχή και δήμος στα βουνά της Πίνδου στην Ήπειρο, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Έχει έκταση περίπου 1.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και περιέχει 46 χωριά γνωστά ως Ζαγοροχώρια. Ο ποταμός Αώος που τρέχει βόρεια του όρους Τύμφη σχηματίζει το βόρειο όριο, ενώ η νοτιοανατολική πλευρά περνά κατά μήκος του ποταμού Βάρδα στο όρος Μαυροβούνι (2.100μ) κοντά στο Μέτσοβο.

Σπιναλόγκα

Το νησί της Σπιναλόγκα, έχει ένα ενετικό φρούριο που το περιβάλλει. Από το 1905 έως το 1957 οι λεπροί της Ελλάδας ζούσαν απομονωμένοι στο νησί και ήταν γνωστό ως το νησί των ζωντανών νεκρών. Το 1970 η Σπιναλόγκα ανακηρύχθηκε προστατευόμενος αρχαιολογικός χώρος και σήμερα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κρήτης.