Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
Ολυμπία | Πύλος | Μεσσηνία

Μυθική Δυτική Πελοπόννησος

8 ημέρες / 7 νύχτες

Γνωρίστε τη δυτική Πελοπόννησο με την υπέροχη φύση και τους παγκοσμίου φήμης αρχαιολογικούς χώρους. Θα απολαύσετε αξέχαστη χαλάρωση και μοναδική διαμονή.

 

Διαμονή
Anazoe Spa, Costa Navarino
5*

Το Anazoe Spa 4.000μ² είναι ένα μοναδικό καταφύγιο ευεξίας στην περιοχή της Πελοποννήσου, με μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένων θεραπειών σπα βασισμένων σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς της αρχαίας Ελλάδας, οι οποίες αξιοποιούν πλήρως τα αποκλειστικά φυσικά και αναζωογονητικά συστατικά της περιοχής, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία πολυτελών προϊόντων σπα από όλο τον κόσμο.

Prices
2 persons
000 €
Προαιρετικές εκδρομές
Ρωτήστε μας για την εκδρομή που θα θέλατε επιπλέον του βασικού προγράμματος
Δείτε το βασικό πρόγραμμα

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μεταφορά και τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Οι προαιρετικές εκδρομές περιλαμβάνονται κατόπιν αιτήματος.

Τοποθεσίες & αξιοθέατα
Παλάτι του Νέστορα

Το Παλάτι του Νέστορα ήταν ένα σημαντικό κέντρο στους Μυκηναϊκούς χρόνους και περιγράφεται στην Οδύσσεια και την Ιλιάδα του Ομήρου ως το βασίλειο του Νέστορα της «αμμώδους Πύλου».
Είναι το καλύτερα διατηρημένο μυκηναϊκό ελληνικό παλάτι που ανακαλύφθηκε. Ήταν ένα διώροφο κτίριο με αποθήκες, εργαστήρια, λουτρά, φρεάτια, αίθουσες υποδοχής και αποχέτευση.

Αρχαία Ολυμπία
Η Αρχαία Ολυμπία, ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά και κοινωνικά κέντρα της Αρχαίας Ελλάδας, βρίσκεται σε μια περιοχή που συγκλόνισε δικαιολογημένα τους ξένους ταξιδιώτες. Το τοπίο είναι ένα αριστούργημα της φύσης, πνιγμένο σε πεύκα, κυπαρίσσια, ελιές, βελανιδιές και δάφνες. Εδώ οι μεγάλοι αθλητικοί αγώνες προς τιμήν του Δία, γνωστοί ως Ολυμπιακοί Αγώνες, διεξάγονταν κάθε τέσσερα χρόνια για πάνω από 1.150 χρόνια, από το 776 π.Χ. (ή νωρίτερα) έως το 393 μ.Χ.
Παραλία Βοϊδοκοιλιά
Η Βοϊδοκοιλιά είναι μια παραλία της Μεσσηνίας στην Πελοπόννησο που θεωρείται μία από τις ομορφότερες της Μεσογείου. Βρίσκεται βόρεια της Πύλου, στην ακτή του Ιονίου, και γειτνιάζει με τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας από την οποία χωρίζεται από μια λωρίδα αμμόλοφων. Η παραλία και η ευρύτερη περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως χώρος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και αποτελεί μέρος του Δικτύου Natura 2000. Στο νότιο άκρο της Βοϊδοκοιλιάς βρίσκεται το ακρωτήριο Κορυφάσιο, όπου βρίσκονταν τα ερείπια της κλασικής πόλης της Πύλου.
Ελαιοτριβείο στη Μεσσηνία
Θα απολαύσετε μια ξέγνοιαστη βόλτα στη φύση και περιήγηση στους χώρους παραγωγής ελαιολάδου. Θα δοκιμάσετε εξαιρετικές λιχουδιές από ελιές και λάδι και θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε τα προϊόντα της επιλογής σας, ακόμη και καλλυντικά με βάση το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.