Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
4 νύχτες Ηράκλειο + 3 νύχτες Χανιά

City Break Crete

8 ημέρες / 7 νύχτες

Γνωριμία με δύο από τις σημαντικότερες πόλεις της Κρήτης. Με ελεύθερο πρόγραμμα, απολαύστε καταγάλανες παραλίες, υπέροχη κρητική κουζίνα και αξέχαστες επισκέψεις σε αξιοθέατα!

Διαμονή
AQUILA Atlantis Hotel & Spa, Ηράκλειο
5*

Ευρύχωρο και μοντέρνα διακοσμημένα, με δωμάτια “άνεσης” σε όλους τους ορόφους, προσφέρει θέα στην πόλη ή στο αίθριο του Aquila Atlantis Hotel.

Prices
2 persons
000 €
Olive Green Hotel, Ηράκλειο
4*

Στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, το Olive Green Hotel ξεχωρίζει με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Το όνομα αποτελείται από δύο κομβικές λέξεις για την ερμηνεία της φιλοσοφίας και της προσωπικότητας του ξενοδοχείου. Η Ελιά είναι σύμβολο δύναμης, αιωνιότητας, ηρεμίας και ευημερίας. Είναι ενσωματωμένη στην οντότητα της Κρήτης μέσα από την αγνότητα και την αγριάδα της. Από την άλλη πλευρά, το πράσινο χρώμα αντιπροσωπεύει τον οικολογικό και σύγχρονο χαρακτήρα του ξενοδοχείου που εφαρμόζει διεθνή κριτήρια βιωσιμότητας.

Prices
2 persons
000 €
Civitel Akali Hotel, Χανιά
4*

Το ξενοδοχείο Akali πήρε το όνομά του από την πριγκίπισσα Ακάλλη, κόρη του βασιλιά Μίνωα και της Πασιφάης, προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες την πραγματική ουσία της κρητικής φιλοξενίας. Μόλις 500μ. μακριά από την παλιά πόλη και το ιστορικό κέντρο των Χανίων, το ξενοδοχείο Civitel Akali στα Χανιά ανεβάζει τη φιλοξενία σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.

Prices
2 persons
000 €
Προαιρετικές εκδρομές
Ρωτήστε μας για την εκδρομή που θα θέλατε επιπλέον του βασικού προγράμματος
Δείτε το βασικό πρόγραμμα

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μεταφορά και τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Οι προαιρετικές εκδρομές περιλαμβάνονται κατόπιν αιτήματος.

Τοποθεσίες & αξιοθέατα
Αρχαιολογικός χώρος Κνωσού

Η Κνωσός είναι ο μεγαλύτερος αρχαιολογικός χώρος της Εποχής του Χαλκού στην Κρήτη και θεωρείται ως η παλαιότερη πόλη της Ευρώπης. Κατοικήθηκε ήδη από τη Νεολιθική περίοδο. Το όνομα Κνωσός υπάρχει σε αρχαίες ελληνικές αναφορές στην μεγάλη πόλη της Κρήτης. Το παλάτι της Κνωσού έγινε τελικά το τελετουργικό και πολιτικό κέντρο του μινωικού πολιτισμού και πολιτισμού.

Πόλη Ηρακλείου

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη και η διοικητική πρωτεύουσα του νησιού της Κρήτης και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου.
Κοντά στο Ηράκλειο βρίσκεται το παλάτι της Κνωσού της εποχής του Χαλκού.
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στον κόσμο.

Πόλη των Χανίων

Η πόλη των Χανίων είναι πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας Χανίων στην Κρήτη. Βρίσκεται κατά μήκος της βορειοδυτικής ακτής του νησιού, περίπου 70 χλμ δυτικά του Ρεθύμνου και 145 χλμ δυτικά του Ηρακλείου.

Χερσόνησος

Η Χερσόνησος είναι πόλη και μονάδα τοπικής αυτοδιοίκησης στα βόρεια της Κρήτης, που συνορεύει με τη Μεσόγειο / Αιγαίο Πέλαγος. Η πόλη βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου και δυτικά του Αγίου Νικολάου.