Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
Αθήνα | Σαντορίνη | Μύκονος

Αθήνα & Νησιά

8 ημέρες / 7 νύχτες

Αυτό το ταξιδιωτικό πακέτο συνδυάζει ένα ταξίδι σε μνημεία, δρόμους, γειτονιές, γεύσεις και χρώματα της Αθήνας με την εμπειρία της επίσκεψης σε δύο από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου!

 

Διαμονή
Σύντομα, η VIGO θα σας παρουσιάσει ξενοδοχεία για μια ευχάριστη διαμονή!
Προαιρετικές εκδρομές
Ρωτήστε μας για την εκδρομή που θα θέλατε επιπλέον του βασικού προγράμματος
Δείτε το βασικό πρόγραμμα

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μεταφορά και τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Οι προαιρετικές εκδρομές περιλαμβάνονται κατόπιν αιτήματος.

Τοποθεσίες & αξιοθέατα
Μονή Παναγίας Τουρλιανής

Ιδρύθηκε το 1542. Το μοναστήρι αυτό χτίστηκε από φυγάδες μοναχούς της Αρχόντισσας της Πάρου,που ζήτησαν άσυλο στο νησί της Μυκόνου, στη θέση όπου υπήρχε αρχικά μια παλιά εκκλησία της Παναγίας. Στην περιοχή αυτή, σήμερα, έχει αναπτυχθεί ο οικισμός Άνω Μερά.

Νησί της Μυκόνου

Διάσημη για έντονη νυχτερινή ζωή και πάρτι στην παραλία, η Μύκονος είναι γνωστή επίσης για τις εκπληκτικές αμμουδιές της με κρυστάλλινα νερά.

Αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου

Το Ακρωτήρι ήταν ένας κυκλαδίτικος οικισμός της εποχής του χαλκού στο ηφαιστειακό νησί της Σαντορίνης. Ο οικισμός καταστράφηκε κατά την έκρηξη του 16ου αιώνα π.Χ. και θάφτηκε σε ηφαιστειακή τέφρα, η οποία και διατήρησε τμήματα τοιχογραφιών και πολλά αντικείμενα και έργα τέχνης. Ο οικισμός έχει προταθεί ως πιθανή έμπνευση για την ιστορία του Πλάτωνα για την Ατλαντίδα.

Νησί της Σαντορίνης

Διάσημη για την εκπληκτική καλντέρα και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, η Σαντορίνη με την απαράμιλλη ομορφιά της, έχει πολλά αξιοθέατα για να επισκεφθείτε.
Το νησί διαθέτει έναν πλούτο εκκλησιών και παρεκκλησιών κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με όμορφα ασβεστωμένους και μπλε τρούλους.

Η Ακρόπολη των Αθηνών
Η Ακρόπολη, μοναδικό μνημείο της UNESCO, βρίσκεται σε έναν πεδινό βράχο που υψώνεται 150 μέτρα (490 πόδια) πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στην πόλη της Αθήνας. Ένα καθολικό σύμβολο του κλασικού πνεύματος και του πολιτισμού, που κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης από τον 5ο αι. π.χ., τη Χρυσή Εποχή της Αθήνας.
Μουσείο Ακρόπολης
Το εκπληκτικό Μουσείο της Ακρόπολης χτίστηκε για να στεγάσει κάθε αντικείμενο που βρέθηκε στο βράχο και τις γύρω πλαγιές, από την Ελληνική Εποχή του Χαλκού έως τη Ρωμαϊκή και Βυζαντινή Ελλάδα. Βρίσκεται πάνω από τα ερείπια τμήματος της ρωμαϊκής και της πρώιμης βυζαντινής Αθήνας.
Αθήνα
Η Αθήνα, μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο, μια περιήγηση στο χθες και το σήμερα διηγώντας μας ιστορίες 6.000 ετών ανθρώπων, μνημείων, δρόμων, γειτονιών, γεύσεων, μυρωδιών και χρωμάτων. Ένας προορισμός που για όλο το χρόνο!