Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
vigo logo favicon 1Επιλογή της Vigo για τη διαμονή σας: 

Olive Green Hotel, Ηράκλειο

4*

Στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, το Olive Green Hotel ξεχωρίζει με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Το όνομα αποτελείται από δύο κομβικές λέξεις για την ερμηνεία της φιλοσοφίας και της προσωπικότητας του ξενοδοχείου. Η Ελιά είναι σύμβολο δύναμης, αιωνιότητας, ηρεμίας και ευημερίας. Είναι ενσωματωμένη στην οντότητα της Κρήτης μέσα από την αγνότητα και την αγριάδα της. Από την άλλη πλευρά, το πράσινο χρώμα αντιπροσωπεύει τον οικολογικό και σύγχρονο χαρακτήρα του ξενοδοχείου που εφαρμόζει διεθνή κριτήρια βιωσιμότητας.

Το Olive Green είναι ένα συνειδητά φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, πρωτότυπο για τους πολίτες και τους ταξιδιώτες του κόσμου. Με σύγχρονες υποδομές συνδυάζει μια τεχνολογία αιχμής με τον κρητικό πολιτισμό, δίνοντας σημασία στα στοιχεία που δημιουργούν αιώνιες αξίες. Η φιλοσοφία του εδραιώνεται από το λογότυπο που είναι εμπνευσμένο από τις μινωικές εικόνες. Η σπείρα, σύμβολο γέννησης, συνέχειας, που περιβάλλεται από φύλλα ελιάς.

Το Olive Green είναι ένα ξενοδοχείο με έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα. Έχει καλλιεργήσει ένα αυθεντικό στυλ μέσα από την απλότητα και την ατομικότητα με στόχο να αλλάξει τον τρόπο ζωής σε ένα ξενοδοχείο πόλης.

περισσότερα