Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
vigo logo favicon 1Επιλογή της Vigo για τη διαμονή σας: 

Lato Boutique Hotel, Ηράκλειο

4*

Η εντυπωσιακή θέα του ενετικού φρουρίου στο παλιό λιμάνι του Ηρακλείου και τα καταπληκτικά κύματα του Κρητικού πελάγους, είναι από τα πιο φωτογραφημένα τουριστικά αξιοθέατα στο νησί της Κρήτης. Δεν είναι πολλοί οι επισκέπτες που μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική μεγαλοπρέπεια αυτών των στοχαστικών τοπίων, όπως μπορούν οι επισκέπτες μας στο Lato Boutique Hotel.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω από τη μαρίνα και λειτουργεί, πάνω από 40 χρόνια, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς διακοπές. Διάσημο για την αυθεντική κρητική φιλοξενία, το Lato Boutique Hotel είναι πόλος έλξης για ρομαντικά ζευγάρια, αλλά και για οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Το Lato Boutique Hotel είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την Κρήτη και τη συναρπαστική πρωτεύουσα της. Αφού απολαύσετε την εκπληκτική θέα πάνω από το Παλιό Λιμάνι, μπορείτε να ανακαλύψετε το ιστορικό κέντρο της πόλης και τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα του Ηρακλείου ή να επισκεφθείτε μερικά από τα σημαντικότερα μουσεία μας, τα οποία βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις εξώπορτες μας. Οι πιο ζωντανές αγορές, εστιατόρια και νυχτερινή διασκέδαση στο Ηράκλειο βρίσκονται επίσης κοντά. Επιπλέον, εάν θέλετε να απολαύσετε την πιο φρέσκια και δημιουργική κρητική κουζίνα, δεν χρειάζεται ποτέ να φύγετε από το ξενοδοχείο, καθώς τα εστιατόρια του Lato με διεθνή αναγνώριση είναι πάντα έτοιμα να σας γοητεύσουν.

περισσότερα