Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
geo area crete

Κρήτη

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, η Κρήτη φημίζεται για τις παραλίες της, την άγρια φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορία χιλιάδων ετών και την εξαιρετική κουζίνα της. Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραψε κάποτε: «Το μυστήριο της Κρήτης είναι βαθύ. Όποιος πατήσει το πόδι του σε αυτό το νησί, αισθάνεται μια μυστηριώδη δύναμη να τρέχει θερμά και ευεργετικά μέσα στις φλέβες του, νιώθοντας την ψυχή τους να μεγαλώνει ». Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το μυστικιστικό, καθαρό και γενναιόδωρο νησί στα νότια του Αιγαίου πελάγους αιχμαλωτίζει το πνεύμα της Ελλάδας και μαγεύει όλους όσους το επισκέπτονται. Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Ιεράπετρα, Μάλια, Χερσόνησος, Σητεία, Σφακιά… όπου κι αν πάτε, χιλιάδες ζωντανές εικόνες και φιλόξενοι άνθρωποι.
(Περιγραφή με βάση κείμενο από discovergreece.com)

Play Video
geo area crete

Πακέτα που περιέχουν: 
Κρήτη

Κρήτη
8 ημέρες / 7 νύχτες
Ηράκλειο | Χανιά | Ελούντα
Στην πανέμορφη Κρήτη

Γνωριμία με την πανέμορφη Κρήτη. Ηράκλειο, Χανιά, Ελούντα, Κνωσσός, Άγ. Νικόλαος, Ελαφονήσι. Σφακιά, Φραγκοκάστελο. Μοναδικές εμπειρίες, υπέροχη κουζίνα, μαγευτικές παραλίες!

City Break
8 ημέρες / 7 νύχτες
4 νύχτες Ηράκλειο + 3 νύχτες Χανιά
City Break Crete

Γνωριμία με δύο από τις σημαντικότερες πόλεις της Κρήτης. Με ελεύθερο πρόγραμμα, απολαύστε καταγάλανες παραλίες, υπέροχη κρητική κουζίνα και αξέχαστες επισκέψεις σε αξιοθέατα!

Γνωρίστε την Κρήτη!
8 ημέρες / 7 νύχτες
Κρήτη
Ο γύρος της Κρήτης σε 8 ημέρες

Στην Αιώνια Πόλη του Ηρακλείου, τα όμορφα Χανιά, το γραφικό Ρέθυμνο. Θα επισκεφθείτε διάσημα αξιοθέατα, όπως η Κνωσός, η Σπιναλόγκα, η Μονή Αρκαδίου και θα απολαύσετε την υπέροχη κρητική κουζίνα!