Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις
geo area attica

Αττική

Αττική: Συνώνυμη της Αθήνας, της πιο ιστορικής πόλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα μιας μητρόπολης γεμάτης ζωή. H Αττική, ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας που απλώνεται γύρω από το ιστορικό κέντρο, τα προάστια, την ακτογραμμή της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» στα νότια παράλια, τα ανατολικά παράλια και τα νησιά κοντά στην Αθήνα.

Αθήνα του πολιτισμού, της Ακρόπολης, της Αρχαίας Αγοράς, του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, της Πλάκας, του Ιστορικού Κέντρου. Όλη η πόλη της Αθήνας είναι ένα υπαίθριο μουσείο που σας προσκαλεί να το γνωρίσετε. Ο ιστορικός και πολιτιστικός πλούτος της Αθήνας συμπληρώνεται με το σύγχρονο και νεανικό προφίλ της που την καθιστά ιδανική πόλη για city break. Πολυτελή ξενοδοχεία, εξαιρετικά εστιατόρια με όλων των ειδών τις κουζίνες, καφέ με τραπεζάκια στους πεζόδρομους, εμπορικά κέντρα για ατέλειωτες ώρες shopping, αλλά και γραφικές παλιές αγορές, γκαλερί με εκθέσεις μοντέρνας τέχνης, art shops και παλαιοπωλεία.

Η κοσμοπολίτικη «Αθηναϊκή Ριβιέρα», η νότια παραλιακή γραμμή που εκτείνεται από το Παλιό Φάληρο μέχρι το Σούνιο περιλαμβάνει παραλίαες, beach bars, μαρίνες και μεγάλα resorts, άφθονες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση δίπλα στη θάλασσα. Στο Σούνιο θα σταθείτε εκστατικοί μπροστά στον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα και το μεγαλοπρεπές ηλιοβασίλεμα.

Αμμώδεις παραλίες με ωραία καθαρά νερά θα βρείτε και στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Από το λιμάνι του Πειραιά με τα ιπτάμενα δελφίνια θα γνωρίσετε την Αίγινα, τον Πόρο, την Ύδρα και τις Σπέτσες. Τα νησιά αυτά είναι ιδανικά και για ημερήσια εκδρομή.
(Περιγραφή με βάση κείμενο από discovergreece.com)

Play Video
geo area attica

Πακέτα που περιέχουν: 
Αττική

Μητρόπολη & Νησιά
8 ημέρες / 7 νύχτες
Αθήνα | Σαντορίνη | Μύκονος
Αθήνα & Νησιά

Αυτό το ταξιδιωτικό πακέτο συνδυάζει ένα ταξίδι σε μνημεία, δρόμους, γειτονιές, γεύσεις και χρώματα της Αθήνας με την εμπειρία της επίσκεψης σε δύο από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου!