Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις

(Προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό και αναχώρηση με τα πολυτελή πούλμαν μας για τα όμορφα Χανιά. Κατά τη μετάβασή μας, προτού φτάσουμε στα Χανιά, θα επισκεφθούμε το γραφικό Ρέθυμνο. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, με πληθυσμό περίπου 30.000 κατοίκους. Κοντά στην Παλιά Πόλη με τα γραφικά σοκάκια, βρίσκεται το μεγαλύτερο φρούριο της Κρήτης, το Fortezza. Το μικρό ενετικό λιμάνι με το Φάρο, η Ενετική Λότζα, ο Δημοτικός Κήπος, το Νερατζέ Τζαμί, ο Ναός του Αγ. Φραγκίσκου και τέλος, τα Βενετσιάνικα αρχοντικά, ολοκληρώνουν πλήρως την μαγευτική εικόνα της πόλης.

Στάση για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό) σε κρητική παραδοσιακή ταβέρνα στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Συνεχίζουμε για τα όμορφα Χανιά. Άφιξη στο λιμάνι των Χανίων και πρώτη μας στάση οι Τάφοι των Βενιζέλων στα ανατολικά των Χανίων, στην αρχή του Ακρωτηρίου με την μοναδική θέα. Εδώ βρίσκεται ο τάφος του μεγάλου Έλληνα Πολιτικού Ελευθερίου Βενιζέλου και του γιου του, Σοφοκλή.

Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στην Παλιά Πόλη των Χανίων με το γραφικό λιμάνι, τη Δημοτική Αγορά, τον Δημοτικό Κήπο και το γνωστό Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Σούδα και τις παραλίες στο Μαράθι, όπου θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε το μπάνιο μας.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Δείπνο και διανυκτέρευση.