Ασφαλές και Υγιές Ταξίδι

Προσαρμογή στις νέες ταξιδιωτικές απαιτήσεις

(Προαιρετική εκδρομή)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας, μετά το πρωινό, απολαμβάνοντας τη διαδρομή έως τα μαγικά Μετέωρα, με ενδιάμεσες στάσεις για φωτογραφίες. Φτάνοντας, ξεκινάμε την περιήγησή μας στη Μονή Βαρλαάμ κατά τις 11 το πρωί. Ακολουθεί η επίσκεψη στη μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, γνωστή ως και το Μεγάλο Μετέωρο και κατά τις 14.00 θα έχουμε ολοκληρώσει την περιήγησή μας στις μονές.

Στο ενδιάμεσο των ξεναγήσεων θα σταματάμε να θαυμάσουμε την υπέροχη πανοραμική θέα των Ιερών Μονών από ψηλά και να απαθανατίσουμε τη μαγεία του τοπίου. Το άγριο απροσπέλαστο τοπίο με τους ογκόλιθους ηλικίας 65 εκατομμυρίων χρόνων και άνω, είναι τουλάχιστον επιβλητικό ενώ παράλληλα έχει κάτι το απόκοσμο και θεϊκό καθώς ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ερμηνευτεί η δημιουργία του.

Αργά το μεσημέρι απολαμβάνουμε το ελληνικό παραδοσιακό μας γεύμα στην περιοχή Καστράκι, δίπλα στην πόλη της Καλαμπάκας με θέα τα επιβλητικά Μετέωρα. Στη συνέχεια θα έχουμε 2 ώρες ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Καλαμπάκας για να πιούμε έναν καφέ και να κάνουμε τη βόλτα μας.

Κατά τις 18.00 μ.μ. παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στην πόλη μας γεμάτοι με εντυπωσιακές εικόνες από τα επιβλητικά Μετέωρα.